Morotskaka är en stor favorit här hemma,  jag har bakat den i olika varianter och skepnader så som tårta, kaka och i muffinsform. Här på bloggen hittar ni flera av varianterna jag gjort.
Denna med dulce de leche topping och rostad kokos gick också hem i stugan. En perfekt topping om man inte vill ha en allt för söt frosting. Vill man utesluta kokosen gör man det och vill man inte rosta den, då hoppar man över de momentet och strör kokosflingorna som de är.

Så här gör jag :
Recept på själva morotskakan hittar ni här:

Dulce de leche/kola topping 
Recept:
1 burk karameliserad mjölk ( färdig kola) 
2 dl cream fraiche 
1 - 1 1/2 dl kokos (om önskas) 

Gör så här :
Blanda ihop karameliserad mjölk, creme fraiche och bred på jämt över hela kakan. 
Hätta upp en torr stekpanna.
Häll i kokosflingor och rör runt kokosen i den heta stekpannan. Kokosen är klar när den börjar ta färg.
Ställ åt sidan och låt svalna. 
Strö rostad kokos över kolatoppingen. 

Smaklig spis :) 
Ni hittar mig även på :
Fb - Snilleskök 
Instagram - @lillameee