Trillingnöt
\n
Den klassiska trillingnöten i  Alladinasken som helt plötsligt försvann till mångas besvikelse. Men det är tur att man kan göra egna. 
Super goda och enkla att göra.
\n
\n

Recept :
Ca 150g hasselnötter. 
200 - 250 g mjölkchoklad.

Gör så här.
Rosta hasselnötterna i en torr och varm stekpanna tills skalen börjar flaga och hasselnötterna börjar ta lite färg.
Lägg över dem på en kökshandduk och gnugga runt dem i duken tills skalen lossnar.
Smält 100g av mjölkchokladen över ett vattenbad eller försiktigt i micron.
Lägg de skalade hasselnötterna i den smälta chokladen och blanda väl.

Skeda upp tre hasselnötter åt gången.
skaka försiktigt bort överflödig choklad.
klicka ut dem på ett bakplåtspapper.
När bakplåtspappret är fullt av klickar ställ in i kylen och låt stelna.

Smält resterande choklad.
Ta fram trillingnötterna.
Vänd ner en trillingbit i taget ytterligare en gång i den smälta chokladen.
Skaka av överflödig choklad.
Lägg dem på bakplåtspapper och ställ in i kylen för att stelna.
\n
Häll resten av chokladen i spritspåse och ringla lite tunna streck över trillingnötterna.
Låt stelna.

Smaklig spis :)