Vit chokladkräm - vit chokladfluff

Denna krämen/fluffen kan du använda till både tårtor, bakverk men även servera som dessert med något gott tillbehör.
Jätte bra att använda tex som frosting till cupcakes.
Fantastisk att spritsa med.

Recept och inspiration:
( tidningen hembakat )

Frosta Ca 12 st cup cakes
Eller 1 lager till tårtfyllning 24-28 cm form.


300 g vitchoklad
4 dl grädde

Bryt chokladen i mindre bitar i en värmetålig skål.
Värm grädden i en kastrull. Den ska bli riktigt het men inte koka.
Häll den varma grädden över chokladen och blanda väl tills chokladen har smält.

Låt svalna, plasta in skålen och ställ i kylskåpet över natten. Den ska stå kall ca 12 timmar.

Vispa med elvisp till önskad konsistens.

Sen är det bara till att fylla spritspåsen och låta fantasin flöda.

Smaklig spis :)

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: