Dumlefluff är super gott ! 
Du kan använda det som fyllning i tårtor och passar alldeles utmärk med hallon och jordgubbs smaker. Du kan även spackla dina tårtor med dumlefluff och använda det på cupcakes och desserter. 


Dumlefluff får du till på ett enkelt sätt med dumlekolor och grädde.

Det finns dock två viktiga saker att tänka på när du gör din fluff. 
Det ena är att grädden som värms får INTE börja koka. 
Det andra är att chokladgrädden måste vara väl genom kyld. 
Tumregel brukar vara - minst 6 timmar i kylskåpet innan det används och vispas upp. 
Går alldeles utmärkt att förbereda dagen innan och låta dumlefluffen vila i kylskåpet över natten.  
Jag föredrar "över natten" 


Det du behöver till  är: 

Recept: 
180 g dumlekolor 
3 dl grädde. 

Skiva kolorna i mindre bitar 


Värm grädden så att den blir riktigt varm men inte börjar koka. 
Dra bort från plattan och tillsätt dumlebitarna. 
Rör runt tills allt är väl blandat. 


Låt svalna en liten stund och ställ sedan in i kylen minst 6 timmar. 
Vispa sedan upp fluffet till önskad fluffig konsistens.