Tycker ni om mjölchoklad ? Då kommer ni älska mjölkchokladfluff som fyllning i tårtor, på cupcakes eller varför inte spackla hela tårtan om man nu vill ha en riktigt god choklad tårta. 



Jätte lätt att få ihop, dock finns det två viktiga saker att tänka på. 
Grädden som man använder får INTE börja koka när den värms och det ska stå kallt i kylskåpet  minst 6 timmar innan det används. 

Det du behöver är: 
Recept: 
180 g marabou mjölkchoklad
3 dl grädde 

Dela chokladen i mindre bitar. 


Ta fram eän kastrull och värm grädden så att den blir riktigt varm men INTE börjar koka. 
Ta av från plattan och lägg i chokladen. 


Blanda allt väl tills chokladen har löst upp sig. 



Låt svalna lite och ställ in i kylskåpet minst 6 timmar. 
Går jätte bra att förbereda dagen innan och låta fluffen vila i kylskåpet över natten innan man vispar upp den. 
Vispa upp till önskad fluffig konsistens.