![](https://cdn2.cdnme.se/4636028/8-3/2016-06-08-1615_5758287c9606ee2de2b1a807.jpg)
Jätte lätt att få ihop, dock finns det två viktiga saker att tänka på.
Grädden som man använder får INTE börja koka när den värms och det ska stå kallt i kylskåpet minst 6 timmar innan det används.
Det du behöver är:
Recept:
180 g marabou mjölkchoklad
3 dl grädde
Dela chokladen i mindre bitar.
![](https://cdn2.cdnme.se/4636028/8-3/2016-06-07-1707_5756e34b2a6b226dafe61df7.jpg)
Ta fram eän kastrull och värm grädden så att den blir riktigt varm men INTE börjar koka.
Ta av från plattan och lägg i chokladen.
![](https://cdn2.cdnme.se/4636028/8-3/2016-06-07-1712_5756e464ddf2b35754c4c7bb.jpg)
Blanda allt väl tills chokladen har löst upp sig.
![](https://cdn3.cdnme.se/4636028/8-3/2016-06-07-1713_5756e48ce087c370603148b2.jpg)
Låt svalna lite och ställ in i kylskåpet minst 6 timmar.
Går jätte bra att förbereda dagen innan och låta fluffen vila i kylskåpet över natten innan man vispar upp den.
Vispa upp till önskad fluffig konsistens.