Den tar lite tid att göra då det ska stå i kylskåpet och stelna något mellan varje lager men den är både tilltalande, mäktig och god.
Går även att förbereda i god tid.
Vill man bryta av det söta så kan man toppa med hallon, frukter man föredrar eller så struntar man i toppingen, den är god och fin som den är.
Jag valde att löpa linan ut med sötman.
Toppade min med mini marshmallows och chokladsås.
![](https://cdn2.cdnme.se/4636028/8-3/mobiluppladdning_5e0c820fe087c367b21f7078.jpg)
Så här gör jag min trippel pannacotta.
Recept ca 4 pers :
Mörk choklad lager :
2 dl grädde
50 g mörk choklad
1 tsk vaniljsocker
1 gelantinblad
Mjölkchoklad lager :
2 dl grädde
50 g mjölkchoklad
1 tsk vaniljsocker
1 gelantinblad.
Vit chokladlager :
2 dl grädde
50 g vit choklad
1 tsk vaniljsocker
1 gelantinblad
Gör så här :
Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i ca 5 minuter.
Värm grädden i en kastrull, den ska vara varm men inte koka. Bryt ner den mörka chokladen och rör runt tills chokladen är smält.
Krama ur gelantinbladet, rör ner i kastrullen och blanda väl.
Dela upp i portionsglas.
Ställ i kylskåpet och låt stå tills det stelnar så pass så att man kan lägga på nästa lager.
Upprepa stegen ovan till mjölkchoklad lagret och till vit choklad lagret.
Smaklig spis :)