Trippel chokladpannacotta består av tre lager choklad pannacotta. Mörk choklad, mjölkchoklad och vit choklad. 
Den tar lite tid att göra då det ska stå i kylskåpet och stelna något mellan varje lager men den är både tilltalande, mäktig och god.
Går även att förbereda i god tid. 
Vill man bryta av det söta så kan man toppa med hallon, frukter man föredrar eller så struntar man i toppingen, den är god och fin som den är. 
Jag valde att löpa linan ut med sötman. 
Toppade min med mini marshmallows och chokladsås. 

Så här gör jag min trippel pannacotta.
Recept ca 4 pers :

Mörk choklad lager : 
2 dl grädde 
50 g mörk choklad 
1 tsk vaniljsocker
1 gelantinblad

Mjölkchoklad lager :
2 dl grädde 
50 g mjölkchoklad
1 tsk vaniljsocker
1 gelantinblad. 

Vit chokladlager : 
2 dl grädde 
50 g vit choklad 
1 tsk vaniljsocker 
1 gelantinblad

Gör så här : 
Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i ca 5 minuter. 
Värm grädden i en kastrull, den ska vara varm men inte koka. Bryt ner den mörka chokladen och rör runt tills chokladen är smält. 
Krama ur gelantinbladet, rör ner i kastrullen och blanda väl.
Dela upp i portionsglas.
Ställ i kylskåpet och låt stå tills det stelnar så pass så att man kan lägga på nästa lager.
Upprepa stegen ovan till mjölkchoklad lagret och till vit choklad lagret.
Smaklig spis :)