Underbar färg, glans och konsistens.

Även god måste jag tillägga.
En viktig sak att tänka på för att få fram den här fluffiga och glansiga smörkräm är att vispa, vispa och åter vispa.
Jag visspade smöret länge innan jag tillsatte fler ingredienser och sen vispade jag igen och igen..
Men resultatet blev jätte bra tyckte jag.
Du kan använda den till att fylla, spackla och spritsa tårtan.
Recept och tillvägagåndsätt på kolasmörkrämen kommer här.
500 gram rumsvarmt smör.
1 burk karamelliserad mjölk
2 msk vaniljsocker
2 dl florsocker
Gör så här.
Ta fram en bunke och lägg i smöret.
Vispa sedan i minst ca 7 minuter med handmixer eller bakmaskin. Jag vispade ca 7-8 minuter med handmixer.
Smöret blir nu fluffigt och mycket ljusare i sin färg.

Tillsätt sedan en burk karameliserad mjölk och vispa ytterligare ca 8-10 minuter.
( Jag la nu det uppvispade smöret i bakmaskins bunken, tillsatte karameliserad mjölk och bakmaskinen fick vispa) Det går bra med handmixer med.

Därefter tillsätter du vaniljsocker och florsocker och vispar ihop tills allt är jämnt och fint. Ca 1 minut till.
Nu har du en smörkräm som är så glansig och fin i sin konsistens.

Skulle din smörkräm av någon anledning skära sig.
Tex om du har haft den i kylen, och sedan rör runt i den när den är för kall, var inte orolig den går att rädda.
Ta fram en skål, lägg i ca 1/3 del av smörkrämen och värm den i micron så att den blir lite mer än finger varm. ( inte för varm)
Häll sedan ner den micrade smörkrämen medan du vispar på låg hastighet.
Höj sedan till medel och vispa ihop smörkrämen.
Den kommer nu bli så len och fin som den ska vara.
Skulle du inte lyckas med första försöket. Gör om det. Det ska gå att rädda.