Lika enkla att göra fast lite krämigare.

Så här gör jag :
Kokostoppar med vaniljkräm.
Recept : Ca 20 st
200 g kokosflingor (1 påse)
2 ägg
1 1/2 dl socker
50 g smör
Till vaniljkräm :
1 dl mjölk
2 1/2 msk marsanpulver
Till topping
150 -175 g bakchoklad.
Gör så här :
Smält smöret i en kastrull eller i micron.
Vispa ihop mjölk och marsanpulver och ställ i kylskåpet en liten stund.
Rör ihop ägg och socker i en bunke.
Tillsätt smör, vaniljkräm och kokosflingor. Rör ihop till en jämn smet.
Låt smeten svälla ca 30 minuter.
Undertiden :
Sätt ugnen på 200 grader.
Ta fram en plåt med bakplåtspapper.
Forma toppar med hjälp av två skedar eller med hjälp av fingrarna och klicka / lägg dem på plåten.
Grädda ca 10 - 12 minuter i mitten av ugnen eller tills topparna ha börjat ta färg på ytan.
Ta ut och lägg dem på galler. Låt svalna helt.
Smält chokladen försiktigt i micron eller under ett vattenbad.
Doppa botten i smält choklad och låt stelna på bakplåtspapper.
Njut !
Följ min gärna även på
Facebook - Snilleskök
Instagram @lillameee