Om du vill baka lite krämigare kokostoppar med smak av vanilj då tycker jag absolut att du ska prova dessa kokostoppar som bakas med vaniljkräm. 
Lika enkla att göra fast lite krämigare.


Så här gör jag :
Kokostoppar med vaniljkräm.

Recept : Ca 20 st 

200 g kokosflingor  (1 påse) 
2 ägg
1 1/2 dl socker
50 g smör 
Till vaniljkräm :
1 dl mjölk 
2 1/2 msk marsanpulver

Till topping 
150 -175 g bakchoklad. 

Gör så här : 
Smält smöret i en kastrull eller i micron. 
Vispa ihop mjölk och marsanpulver och ställ i kylskåpet en liten stund. 
Rör ihop ägg och socker i en bunke. 
Tillsätt smör, vaniljkräm och kokosflingor. Rör ihop till en jämn smet.
Låt smeten svälla ca 30 minuter. 

Undertiden :
Sätt ugnen på 200 grader. 
Ta fram en plåt med bakplåtspapper. 
Forma toppar med hjälp av två skedar eller med hjälp av fingrarna och klicka / lägg dem på plåten. 
Grädda ca 10 - 12 minuter i mitten av ugnen eller tills topparna ha börjat ta färg på ytan. 
Ta ut och lägg dem på galler. Låt svalna helt. 
Smält chokladen försiktigt i micron eller under ett vattenbad. 
Doppa botten i smält choklad och låt stelna på bakplåtspapper. 
Njut ! 

Följ min gärna även på 
Facebook - Snilleskök 
Instagram @lillameee