En julig och god variant av kärleksmums. 
En mjuk kaka med smak av pepparkaka, toppad med en len smörkräm och rostad kokos. Super god ! 
Väldigt omtyckt adventsfika här hemma. 

Så här gör jag : 
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj och bröa en mindre långpanna.
(Mått på min långpanna är ca 25×37cm)

Pepparkaksmums
ca 25 bitar
Recept:
150 g smält smör
3 dl socker
4 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver 
2 msk vaniljsocker
1 1/2 dl mjölk
2 ägg
1 påse pepparkakskrydda a 15 - 18g

Glasyr
100 g smält smör 
4 1/2 dl florsocker
2 msk vaniljsocker
2 msk mjölk. 

Topping:
2 dl rostad kokos.

Gör så här :
Kaka:
Smält smöret.
Vispa ägg och socker så att det blir poröst. 
Blanda de torra ingredienserna i en skål. 
Häll ner mjölblandningen omväxlande med mjölk och smör i ägg/socker bunken.
Rör ihop till en jämn smet. 
Häll smeten i formen och grädda på näst nedersta falsen ca15 min. 
Känn med en sticka. Stickan ska vara torr.
Låt kakan svalna helt. 

Glasyr :
Smält smöret och låt svala. 
Häll i övriga ingredienser och vispa ihop till en slät kräm.
Bred krämen över kakan.

Rosta kokosen i torr stekpanna tills den börjar ta färg. Ta bort från värmen och låt svalna lite.
Sprinkla kokosen över krämen.
Skiva upp kakan och njut.

Smaklig spis :)