Denna kalastårta med allt möjligt och lite till, gjorde jag till mina tvillingars 7 åriga födelsedag. 
 
Tårtan är gjord med chokladbottnar, fylld med dumlefluff, dumlebitar och glasskräm.
Spacklad med smörkräm.  
 
Jag dekorerade med färgglada maränger och allt möjligt som dem tycker om.
 
 
 
Chokladbotten gjorde jag med " tre lika" recept" och det hittar ni här :
 
Dumlefluffen är helt ljuvlig och god !
Den kan du använda som fyllning men går även utmärkt att spackla tårtor med.
Super god ! 
Recept hittar ni här : 
 
Jag använde glasskräm på det ena lagret där jag även hackade små dumlebitar och la ovanför glasskrämen.
Recept hittar ni här :
 
Jag bestämde tidigt att jag ville ha med lite färgglada maränger och siffran sju spritsade jag  ut på plåten. 
Tryckte därefter in en pinne (från en klubba) längst ner på sjuan och grädda därefter. 
Recept på färgglada maränger hittar ni här:
 
Smörkrämen gjorde jag så här : 
 
250 g rumstempererat smör 
5 dl florsocker 
50  g philadelphia ost 
1 msk mjölk 
2 msk vaniljsocker. 
1 tsk vanilj arom 
 
Lägg smöret i en bunke och vispa länge, minst 10 minuter. Smöret ska bli mycket ljusare och och fluffigare. 
Tillsätt sedan färskosten  och fortsätt vispa ytterligare ett par minuter. 
 
Tillsätt florsocker och vispa vidare.
Tillsätt vaniljsockret, och tillsist mjölken och aromen ( aromen kan uteslutas) 
Fortsätt vispa tills allt är väl blandat. 
Det blir en del vispande när man vill ha en fluffig smörkräm.
 
Färgade sen in hälften av smörkrämen 
med grön pasta färg.
 
Ganachen gjorde jag på :
1 1/2 dl grädde 
100 g choklad
 
Gör så här:
Bryt chokladen i mindre bitar.
hätta upp grädden i en kastrull.
Grädden ska bli riktigt varm men inte koka. 
Ta av från plattan, lägg i chokladen och blanda väl tills chokladen är smält. 
Låt svalna innan du skedar/häller den över tårtan.
 
Tårtan blev både väldigt uppskattad och god. 
 

Först plockade barnen av lite godsaker på sitt fat och sen var det dag att skära upp och mumsa i sig. 

 
 

Smaklig spis :)