Chokladfluff görs med grädde och choklad. 
Jätte gott som fyllning i tårtor och det går även bra att spackla tårtor med chokladfluff. 

Chokladfluffen kan du göra med valfritt choklad. 
Mjölkchoklad fluff är väldigt god och lite sötare än mörk chokladfluff. 

Denna gången valde jag att ha det som fyllning i tårtan. 



Recept.  
Räcker till att fylla 1 stor tårtbotten 24 cm) 

175 - 200 g valfritt choklad ( jag använde 175g) 
3 dl grädde. 

Bryt chokladen i mindre bitar. 
Värm grädde i en  kastrull.
Den ska bli riktigt varm men den får INTE börja koka. 
Ta av från plattan och lägg i chokladbitarna. 
Rör ordentligt till allt är väl blandat och låt sedan svalna lite. 


Ställ in i kylen och låt det stå kallt i minst 6 timmar eller över natten. 

Vispa sedan upp fluffet med elvisp till önskad konsistens. 


Klart för användning :)