Det blev uppskattat av mina gäster

Recept och tillvägagång sätt kommer här:
Recept
Till degen :
200 ml vatten
100 ml olja ( raps olja )
2 1/2 dl mjöl
3 ägg
Fyllning
vanilj kräm
4 dl mjölk
6 msk marsan pulver.
Vispa upp och ställ i kylskåpet en liten stund.
Koka upp vatten, tillsätt oljan och när det börjar sjuda tar du av kastrullen från plattan
Tillsätt mjölen och rör runt tills degen är fast och släpper från kastrull botten.

Låt degen svalna helt.
Vispa sedan i ett ägg i taget. till en fast smet

Häll smeten i en spritspåse och spritsa ut smeten på bakplåtspapper.( mer på höjden än på brädden.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader tills dem har fått en fin gyllenbrun färg på ytan. OBS !
Öppna inte ugnen under gräddtiden ! Risken finns att dem dalar.
Jag gräddade mina i ca 25 minuter.
Låt dem sedan svalna helt.

Ta fram ett fat.
Pensla sedan lite sirap i botten på vaje petit choux lägg dem sedan i en cirkel på fatet.
Pensla lite nya, och börja bygga upp nästa våning, fortsätt så tills du har byggt upp ett fint torn. Lägg lite jordgubbar eller andra frukter du tycker om mellan gliporna på tornet.
Både snyggt och hjälper till att stötta upp.
Smält sedan choklad. Jag använde vit choklad och ljus choklad.
Ringla chokladen över tornet och servera.

Smaklig spis :)