Älskar man choklad som jag gör så kan det i princip aldrig bli förmycket av det goda på en och samma kaka. 

En vanlig kladdis som du enkelt förvandlar till en lite festligare variant.
 
 
Fluffen förberedde jag kvällen innan då den ska stå kallt länge innan man vispar upp den. 
Vill man bryta av sötman är det toppen att dekorera med bär man tycker om. 
 
Vit chokladfluff 
 
300 g vitchoklad 
4 dl grädde 

Bryt chokladen i mindre bitar i en värmetålig skål. 
Värm grädden i en kastrull. Den ska bli riktigt het men inte koka. 
Häll den varma grädden över chokladen och blanda väl tills chokladen har smält. 

Låt svalna, plasta in skålen och ställ i kylskåpet över natten. Den ska stå kall ca 12 timmar. 

Vispa med elvisp till önskad konsistens.
 
Kladdkaka:
24 cm form
 
Recept: 
 
180 g smör 
2 1/2 dl mjöl
2 dl socker 
1 msk vaniljsocker
1 dl kakao
3 ägg
 
Gör så här: 
 
Sätt ugnen på 175 grader. 
Smörj och bröa formen.
( 24 cm) 
 
Smält smöret. 
 
Ta fram en bunke och rör ihop socker och ägg. 
 
Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i socker/ägg bunken 
tillsammans med smöret. 
 
Rör ihop till en jämn smet. 
Häll i smeten i formen.
 
Grädda i mitten på ugnen ca 14 minuter. Vill du ha den riktigt kladdig grädda ca 12-13 minuter. 
 
Låt svalna helt. 
 
Spritsa/ bred fluffen efter tycke.
Jag har dekorerat med Wilton 2D och Wilton 32 tyll.
Rosorna har jag färgat med Wiltons svarta pastafärg.