Denna chokladkrämen är super krämig och jätte bra att använda både som fyllning men även att spackla tårtan med.
Len, god och samarbetsvillig.

Choklad kräm:
500 g mörk choklad
5 dl vispgrädde
150 g rumsvarmt smör.

Hacka/bryt chokladen i mindre bitar.
Värm grädden så den blir riktigt varm men den ska inte börja koka.
Ta bort från värmen.
Rör i chokladen och blanda tills chokladen smält.
Klicka i lite smörbitar i tagen och rör runt till allt smör är i och du har en len och fin kräm.

Ställ krämen i kylskåpet och låt stelna.
Ha koll på chokladkrämen, rör runt då och då. Den ska stelna men vara bredbar då är den klar.
Min kräm var i kylen ca 2 1/2 - 3 timmar och jag rörde runt då och då.

Jag använde den i en " Devils chocolate cake" och du hittar receptet på hela tårtan här på bloggen i kategori " tårtor"

Smaklig spis :)