Om ni tycker om brownie, jordnötter och choklad. 
Se hit ! 
Då måste ni prova denna varianten. 
 
Jag har nämt även innan att jag själv tycker att detta är en oslagbar kombination. 
Choklad - jordnötter och 
på det en seg brownie. 
Ja, jag behöver inte säga mer. Mums !
 
 
Väldigt mäktig och rik i sin smak. 
Svår att motstå. 
Ta en tugga och du är såld ;) 
 
Recept på min variant av Buckeye Brownie kommer här. 
 
Buckeye Brownies :
 
200 g mörk choklad
250 g smör (rums tempererat )
2 ägg
1 ägg gula 
1 dl kakao
1 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver 
3 dl socker 
1 tsk salt 
 
Jordnötssmör fyllning :
 
2 1/2 dl jordnötssmör 
100 g smör
4 dl florsocker 
4 msk grädde ( går bra med mjölk också ) 
Lite vaniljextrakt 
En tsk salt 
 
Ckoklad topping :
 
200 g mörk/ljus choklad 
0,7 dl jordnötssmör
 
Sätt på ugnen på 160 grader
Smörj eller klä en bakform 
 
Smält chokladen och låt den svalna. 
Vispa smör och socker så att det blir fluffigt. 
Ta elvispen till hjälp. 
Tillsätt ett ägg i taget, samt äggulan. (Vispa mellan varje ägg du tillsätter i smeten) 
 
Rör ner den avsvalnade smälta chokladen och rör om. 
 
Blanda de torra ingredienserna ordentligt i en bunke. 
Häll mjöl blandningen i äggsmeten och vänd försiktigt ihop till en jämn smet. 
 
Grädda i mitten av ugnen 20 min. 
Känn med en sticka om det är färdigt, annars grädda i någon enstaka minut till. 
Det beror på från ugn till  ugn. 
 
Mina gräddade jag i 20 minuter.
Låt sedan svalna. 
 
Vispa ihop jordnötssmör och smör, tillsätt florsocker och därefter vanilj extrakt och salt. Sist vispar du i grädden.
Fortsätt vispa tills allt är väl blandat.
 
Skulle du tycka att massan är för tjockt, då tillsätter du lite grädde. 
För löst, då tillsätter du lite florsocker. 
 
Bred jordnöts krämen över browniebotten.
 
Smält choklad och jordnötssmör.
Blanda väl och låt svalna en liten stund. 
Häll och bred ut chokladen jämt över jordnötskrämen. 
 
Ställ in i kylen minst en timme så att chokladen hinner stelna och kakan sätta sig lite. 
 
Smaklig spis :)